Cocodrilo Domènech

Ben Trovato, Greguerías

Doncs resulta que, el dissabte 21.10.2017, en la manifestació (de precepto, de les de que de ben segur se pasa lista a feligreses y funcionarios ) que es desplegà en Barcelona, hi aparegué, és clar, l’inefable Xavier Domènech (XD) que (com veureu a dalt) fou fotografiat plorant mentres la Maria del Mar Bonet cantava allò de “(…) Què volen aquesta gent…”….. ¡Mireu la cara d’estupefacció de la xicota que té al costat!

Està clar que la histriònica i funcionarial plorera del XD no contenia cap record, ni cap compianto dolorós, pels dos joves antifranquistes (¡“madrilenyus”!) assassinats per la policia de la BPS (Rafel Guijarro en 1966, i Enrique Ruano en 1968), que motivaren la lletra de la cançó que, a hores d’ara, la Bonet trina (funcionarialment, també) contra la actual policia que, sembla, tant la persegueix.

Demà, en algun institut o en alguna facultat, o en algun medi de comunicació de Catalunya ¿ hi haurà algún coratjós professor/a, o periodista, que s’atrevirà a parlar de l’anacronia, la ucronia, i la trampa mentidera que suposa cantar ahir, i en aquell lloc, aquesta cancó…?

I al XD exigim-li que, en la primera intervenció que faci en el Congrés dels Diputats, cridi, urbi et orbi, la llista dels noms, dels cognoms, de les adreces, dels motius, del quan i del cóm, de tots els catalans (i les catalanes) que en aquests darrers dies estan sent “detinguts de matinada”, se suposa que per la “Guardia Civil” i per la “Policía”.

XD:  ¡ Volem la llista de “detinguts de matinada” ( o de capvespre ) ¡

Ahir en un comentari d’un lector d’un mitjà (crec que LV), i a propòsit de la plorera de XD, el lector es preguntava si també se li mullen els ulls quan sent «La Internacional». Jo, fins ara, havia considerat el XD com a camaleònic. Ara canvio de model reptilià: és cocodrilià.

Sinoevero & Bentrovato

Ver video

One thought on “Cocodrilo Domènech

  • Qué lástima que ahora publiquen para los lectores catalanoparlantes, con lo que nos gusta a nosotros los castellanohablantes reirnos con sus news a costa de los charnegos y compañeros mártires.
    En fin, ¡qué le vamos a hacer!.

Deja un comentario