Xarnegos a la terrassa del Sandor

Ben Trovato, Greguerías

Hauríeu de veure la cara de pasmaos que tenien els cambrers de la terrassa i de la barra del “Sandor” ahir dimecres 18.10.2017, entre les 20 i les 21 hores, en haver d’atendre l’allau de cortados, “trifàsics”, “barrejes”, i ¡ un café con leche en vaso, joven !  que els hi demanaven dotzenes d’àvies i avis,  vinguts de “Nou Barris”, L’Hospitalet, o Cornellà (per a manifestar-se coratjosament en contra de la secessió de Catalunya contra Espanya) i que intentaven aixoplugar-se de la implacable pluja que els hi queia aleshores…!

Tots plegats, mereixerien la glòria d’un article de Joan Marsé, o una cançó d’en Serrat. (En Raimon deixem-lo tranquil, que des d’allò que cantà tan bé en la Universitat de Madrid fa gairebé 50 anys, ha anat massa de Palau en Palau, endinsant-se pel sender esquizoïde del to be or not to be…).

Perquè posats a to be or not to be, camarades, aquella clientela a l’”assalt” del “Sandor” (que a més no feren cap sinpa en el bar més emblemàtic de la burgesia “de la Diagonal”) sí que són els nostres de debò

“Sinonevero & Bentrovato”

19/10/2017

Deja una respuesta